2021-05-26
想食西餐,揾左旺角cafe好耐,决定同男朋友试下Go Dutch Cafe😋入黎就觉得环境好优雅,会播下英文歌同kpop,餐厅中间嘅灯饰几靓,可以打卡❣️白汁香草烟三文鱼意粉 $108 ★★★☆☆👍三文鱼烟熏得好入味👍分量好足!!食完好饱👎白汁无咩味,唔够咸,中间有一块芝士,捞埋芝士食就够味,但都唔够成碟意粉捞黎食,个汁一唔得令到成碟野扣晒分,而且无咩特别哈密瓜绿茶 +$5 ★★★★☆👍个搭配好夹!!觉得几好饮自家酿制芝心烟肉鸡柳长通粉 $108 ★★★☆☆👍芝心鸡柳好好食🤤四旧都好大旧,肉质唔谐,炸得啱啱好唔㶶❤️不过就食唔出烟肉啦睇都睇唔到🙈同埋芝心可以再多d就好了👍分量好足,大食男朋友都话够饱👎同样有个问题就系汁,真系好淡柑桔柠檬红茶 +$5 ★★★☆☆👌似系出面个d柑桔柠檬但柠檬味苦涩d,不过不失啦🙈都重柑桔味整体黎讲都唔错,可以坐三个钟都唔会赶人走,系个倾计聚会好地方❣️服务态度都唔错,会搭下嘴🤣
白汁香草烟三文鱼意粉 $108 ★★★☆☆
白汁香草烟三文鱼意粉
👍三文鱼烟熏得好入味
👍分量好足!!食完好饱
哈密瓜绿茶 +$5 ★★★★☆
👍个搭配好夹!!觉得几好饮
自家酿制芝心烟肉鸡柳长通粉 $108 ★★★☆☆
自家酿制芝心烟肉鸡柳长通粉
👍分量好足,大食男朋友都话够饱
👎同样有个问题就系汁,真系好淡
柑桔柠檬红茶 +$5 ★★★☆☆
查看之前的留言 ()