又同猪仔行沙田,未行先饿,所以食左野先,咁就拣依间啦,话说我地等左一阵,都冇人主动派飞,睇得出佢地好忙,所以我唯有衰少少叫停个主任派飞,我地都唔系等左好耐,好快就有位坐,午餐时段我同猪仔一人一个餐,我果个系鸭胸肉挂麻酱乌冬$65,猪仔既系辣肉唔知咩乌冬$65,有餐牌相睇,大家研究下啦,每个主食可以再拣下面一份小食,仲送一罐汽水跟住我地另外仲叫左小食凡立贝$35同芝士年糕$30个芝士年糕冇影到,其实味道几好,但卖相似炸咸水角⊙_⊙好似芝士馅既咸水角,唔似年糕。。。人手超唔够,但服务唔差的,希望佢地会有返多d 人手,唔洗做得咁辛苦啦人手唔够仲要人地好服务系冇可能既事╮(╯▽╰)╭今餐埋单$215多谢猪仔( ´▽` )ノ😘💖

跟住我地另外仲叫左小食

凡立贝$35同芝士年糕$30