2008-05-13
寻晚同男友心血来潮咁渣左车去, 去到见到劲多人, 因为冇去过, 唔知道到要book位.. 服务态度: 一去到门口, 个reception 态度超差, 一野队张咭片埋黎, 以命令口吻话下次黎要先book定位, 跟住就安排左我地去酒吧果边等, 等既期间都算ok, 有位坐... 之后有两个待应都埋过黎问我地系咪等位之类, 介唔介意坐梳化位咁...果两个态度就好好多...环境: 个环境就好靓, 好有特色, 周围都好暗, 好浪漫, 好似去左泰国咁, 坐落都好舒服~ 不过唔知如果落雨和劲热去到又系点, 因为好多位都是路天的食物: d 野都好好味, 我地两个人叫了 红豆冰($25), 珍多冰($25), 菠萝炒饭, 炸虾饼, 烧老虎虾($108/1只), 大扇贝($88/1只), 蒜蓉包($15), 椰汁西米糕 ($8/1件), 南瓜布甸($12/1件), 两个人埋单加埋泊车$483~ 其实如果叫一般野食都唔算太贵, 系叫BBQ野食会贵一点, 但个虾和扇贝就好大只, 好好味, 其他野食的味道都很好, 卖相很美~