2008-02-18
2月15同2个fd去食饭,叫左2杯伊甸园,1杯火红年代(大约咁叫挂),伊甸园我同个fd都话算几好饮,叫左个千层面,白汁火腿意粉,小食拼盘,2个main course,真系几好味,小食拼盘overall咁拉curve咁拉就中间la~,因为虾波好好味,其余中中间间正正常常,个炸鸡翼就唔多掂喇,冇味之余好似有D雪味,仲有咬开就真系好油,油到成口系Service就中间喇,举手好耐冇人见到,要开声先得(可能个位唔明显挂),cafe唔系餐厅,餐厅的话如果系咁我会话唔掂,However,讲番呢间cafe,佢久唔久都会黎收下野既,收得都几好礼貌^^气氛可以接受,算干净,但系坐得我地好辛苦,原本坐果个位sofa太矮同太轻,可能我对脚长,坐得好辛苦,我个fd矮我DD,佢都顶唔顺,另外个fd就到我心口,高矮佢冇讲过,但系佢都觉好压迫,我对脚坐低后膝系撞到台面=.=",点解话sofa轻呢,因为完全唔可以借力,坐低起身张野会向后"吞",仲系"吞"好多下,其后转坐tatami咁上下既野,大硬吗? 加左3个cushion,我都要坐得好rule啰因为坐得我地3个都真系好辛苦,所以唔会再去,去cafe除左食野,就系想舒
因为坐得我地3个都真系好辛苦,所以唔会再去,去cafe除左食野,就系想舒舒服服坐低同fd倾偈,但系我地食饱就要急急脚走去第2度倾偈喇