自从大元邨街市大装修后,小弟都甚少踏足了。但近来见佢就黎完工,小弟又重返大元邨街市楼上食晏了。见到冇黎一排开左呢间膳艺,食过晏试过下午茶,虽然选择暂时少D,不过D野真系几好食,尤其个自制餐包同下午茶D甜品,总括系一间冇乜佬味、野食精致有要求好味既茶餐厅!(不过今次唔系评价佢既堂食,而系到会服务!)自从去左几次又就黎圣诞,老板娘就极力推介佢地既到会服务。眼见大X乐大X活美X呢D又贵又唔好食又刻薄员工,于是一于支持下D中小企帮衬佢地!以下系最后finalised餐单, for 12 adults + 5 kids:忌廉泡芙 2 打 之前试过,保持一贯水准,一口一个,好味!Macaron 1 打 有4种味,唔太甜,小朋友超钟意!迷你fruit tart 2 打 有5种味,唔太甜,啱哂心多的人,又系小朋友至爱!卷烟肉肠仔菠萝串 2 打 菠萝原来好夹烟肉架播,小朋友好like呢个!碎蛋沙律小餐包! 小餐包保持一贯水准,松软可口,唯冻左冇堂食咁超好味!俄罗斯薯仔沙律 3 磅 加左青椒红椒,口感清新!西炒饭 3 磅 好味,好有茄味!鲜茄烩一口鸡扒 3 磅 个人觉得呢个
(不过今次唔系评价佢既堂食,而系到会服务!)

忌廉泡芙 2 打 之前试过,保持一贯水准,一口一个,好味!

Macaron 1 打 有4种味,唔太甜,小朋友超钟意!

俄罗斯薯仔沙律 3 磅 加左青椒红椒,口感清新!

西炒饭 3 磅 好味,好有茄味!

鲜茄烩一口鸡扒 3 磅 个人觉得呢个最得!真系鲜茄之味,绝不是茄汁茄膏之味能够代替!番茄怪必食!

蜜糠烧烤汁鸡翼 2 打 呢个好香好好味!

仲要一赞老板娘超好人,餐单有商有量,全程跟足有交带,食品准时送到,食具供应充足!

推!

2010-12-27
外卖送餐
$150 (其他)
庆祝纪念
圣诞节