2024-06-02 1821 浏览
我地3个人一入座就比张6人枱我地,心谂唔想坐咁大张枱,一阵搭枱就麻烦。当日假日,但人流出奇地少,睇番手机记录12点21分先上齐啲菜,我地3个人叫12碟,坐张大枱都绝对对得住良心(虽然其实我地唔系想坐6人枱,太大都唔就位加水,但餐厅当时细枱都有人坐,我地系被安排坐6人枱)首先系好贵,3个人比一包茶叶每个人茶钱收11蚊,3个人33蚊仲要收加一,收加一都算啦,服务差到爆,特别系有个有肉地既短发员工,系咁将啲野食乱咁放,弹哂啲汁周围都系,仲要劲冇礼貌度,就咁拨开我屋企人部电话写纸仔,我屋企人用手机压住张单系因为惊啲侍应乱咁画,你上左几多样菜咪礼貌地叫客人拎开部电话啰,自己又粗鲁咁对待人地既物件品真系超冇礼貌!!!著哂火。个侍应既待客之道,串串贡,令隔离两枱客上菜时都话左佢两句。好心就检讨下啦,成日话港人上内地消费,你啲态度咁差,比双倍钱买难受,点帮衬呀!问题系啲野食唔系好食,个牛肉肠啲牛肉梅既,啲饭又咸,系个薄饼同糯米卷叫好食少少。。但个鸡脚啲皮又好硬。。不过味道家野又真系睇个人口味。。可能有人觉得口感好好。但仲有叫12样野食,只系食左一个钟,睇番表系13:24,就比啲侍应[赶],又系咁收走你

但仲有叫12样野食,只系食左一个钟,睇番表系13:24,就比啲侍应[赶],又系咁收走你啲野又安排人搭枱,大佬我唔系叫6,7碟野,我系叫12碟野㖞,埋单差唔多$500,食一个半钟都合理吖,何况只系一个钟,其他茶楼用餐时间最起码都90分钟啦,饮茶就梗系慢慢啦,我快快食去茶餐厅啦!!!!你态度差又咁赶客真系难怪啲人差评㖞。。。埋单时有即时反映服务态度,收钱个个话:我知道系边个嫁啦,唔好意思呀~就完左