2024-07-10
终于都可以一试里间居酒屋🥹一直都都听过里间好有香港特色!!!今晚入去到好快就坐满哂人,位置唔多㗎,所以一定要订位就安全啲!上到去好似去咗啲隐世日式居酒屋一样😆申子新卷 $248好多人推!都好丰富,有好多layer☺️最顶层系三文鱼子加海胆,中层有一大层吞拿鱼蓉,而最底层就系饭团包住鱼皮😆多重口感😍刺身类完全无腥味,感觉好新鲜!极上盐烧牛舌芯 $128This is so goooood!!厚切,唔单止,仲要入面烧到劲juicy!!!切到一啖一粒,方便食,好贴心!烧到好香但唔会好咸,仲食到个鲜味👍🏼真系好高质!里个绝对会encore!寿喜烧 $328我系火锅控😀所以….有齐哂今晚要食嘅菜,菇,肉,超满足!豆腐超滑溜,入口即溶🥹牛肉份量唔算多,但系唔系普通合成肥牛,靓野👍🏼配蛋黄一齐食☺️正!!抹茶鲜奶 $58好浓!!好好饮下次会想试酒🤭劲多款!
申子新卷 $248
极上盐烧牛舌芯 $128
寿喜烧 $328
抹茶鲜奶 $58
好浓!!好好饮
下次会想试酒🤭劲多款!