餐厅: 海港燒鵝海鮮酒家
资讯:

2018-03-07 1095 浏览
奶奶生日饭今次就拣就近既海港食之前睇评价都预左服务麻麻,其实依家间间都系甘..我地book 18:30第一转,限时2小时,去到唔洗等.一行10人,有大有细,一坐低呀姐就催我地落套餐.套餐都几抵食,最后叫左6人餐再加几个小菜。套餐有汤,烧鹅半只,龙虾伊面,豆苗,鱼一条,寿包半打,橙汁一支,啤酒一支🤔应该无漏😂花胶响螺汤: ok烧鹅:皮脆肉滑,推介龙虾伊面: 龙虾ok, 面好碎....豆苗: 普通鱼:新鲜,蒸得岩岩好寿包:有莲蓉馅同奶黄馅2种,我试左莲蓉ok另外叫左乳猪并盘:乳猪,叉烧好肥,我唔钟意太肥😅 油鸡无食姜葱蚝:呢个麻麻,好油同d蚝好细粒墨鱼饼:几好食泡椒凤爪:唔辣,白云凤爪味😂😂醋猪脚粒:酸酸地好开胃食饭期间唔洗出声都有姐姐换碟,好惊喜呀😋
奶奶生日饭今次就拣就近既海港食
之前睇评价都预左服务麻麻,
其实依家间间都系甘..

我地book 18:30第一转,限时2小时,去到唔洗等.
一行10人,有大有细,一坐低呀姐就催我地落套餐.
套餐都几抵食,最后叫左6人餐再加几个小菜。
花胶响螺汤: ok
烧鹅:皮脆肉滑,推介
龙虾伊面: 龙虾ok, 面好碎....
豆苗: 普通
鱼:新鲜,蒸得岩岩好

寿包:有莲蓉馅同奶黄馅2种,我试左莲蓉ok

另外叫左
乳猪并盘:乳猪,叉烧好肥,我唔钟意太肥😅
油鸡无食
姜葱蚝:呢个麻麻,好油同d蚝好细粒
墨鱼饼:几好食
泡椒凤爪:唔辣,白云凤爪味😂😂
醋猪脚粒:酸酸地好开胃

食饭期间唔洗出声都有姐姐换碟,好惊喜呀😋
2018-03-03
庆祝纪念