2017-04-08
今日单车公园野餐行既其中一样食物就系韩乐啦我地叫左3款食物:柚子蜜糖烤鸡翼,脆炸鲜鱿鱼圈配蛋黄辣酱同埋韩风香酥炸鸡 。原先寻日特登打电话嚟问左叫外卖食物要等五至十分钟左右,但今日落单时个职员又话星期六要等15分钟……拎完外卖买埋野饮揾埋位坐低, 扰扰攘攘都搞咗成20分钟, 但呢度啲食物都冇变得好难食都算整得几好架啦韩风香酥炸鸡, 细细件差唔多一口一件食落都几方便, d甜甜地既酱都几配个炸鸡, 水准ok啦鱿鱼圈就完全冇鱿鱼味, 但点埋个蛋黄酱都算过到关既(但个酱盒个口太细啦…)最后推介个柚子蜜糖烤鸡翼, 呢个最好食, 甜甜地嘅柚味衬埋烤蜜糖鸡翼好夹,正整体嚟讲, 食物份量ok, 水准ok, 以咁实惠嘅价钱可以食到d咁样质素嘅食物其实都算几ok架呀,始终一分钱一分货嘛