金御系一个朋友既推荐,佢话连佢唔食凤爪都话呢度既凤爪好好食,虽然之前食过观塘分店觉得唔得,但一于今次黎佢推荐既旺角分店黎试一试! 下午茶时间黎到人好多,全场都几满,但冇人等紧位,幸运既系有一张4人台,系鱼缸前,论环境,其实好一般,地方好窄,亦比较嘈系点心纸发现原来呢度系要加12%既服务费,而唔系一般既10%呢!点左几个点心鲜虾法丝酥: 外面系脆脆既金丝,包住鲜虾,都几特别金御鲜虾饺:真系唔错,入面既鲜虾好大只,皮亦够薄黄金流沙包:热辣辣,流沙包都算有 “流”,但如果做得更流心会更出色 蒜蓉虾春卷: 呢个一般,食落较油腻鲍汁炆凤爪:重点,亦系全餐最特别既点心! 凤爪炆得好”淋”之余,亦有好丰富既胶质, 凤爪炆得好入味,充分吸收鲍汁既精华!

点左几个点心

鲜虾法丝酥: 外面系脆脆既金丝,包住鲜虾,都几特别
金御鲜虾饺:真系唔错,入面既鲜虾好大只,皮亦够薄
蒜蓉虾春卷: 呢个一般,食落较油腻
2012-06-07
  • 鲍汁炆凤爪