2019-08-10
金牌小笼包(5只 )$42:一看是皮薄有汤汁型的,一份有5只,点了姜丝及醋塞进嘴里可以感受到汤汁的鲜甜跟肉馅的弹性!鸡丝粉皮$38: 鸡丝有点鞋口但配合粉皮吸收晒d 麻酱好滋味,仲有清新既青瓜丝舖系面唔错!好开胃!蒜泥白肉$58: 微辣既肉片切得很薄,容易入味,食那层层肥瘦相间的肉片,薄薄的白肉看起来晶莹剔透,带著Q弹的咬感!手撕杏鲍菇 $32: 辣辣地手撕左既杏鲍菇好爽滑,细细碟既小食做前菜一流蟹黄面 $138: 蟹膏同蟹肉捞埋做一个汤底,仲有数只爽弹既大虾,再将爽弹面捞埋一齐食,口感非常微妙,唔会太咸及浓厚既味道,但蟹香味俱全!赞👍蒜蓉油麦菜 $60: 清炒蒜蓉油麦菜好清甜爽脆,没有太油腻既感觉,食了肉可以食d菜冇咁有饱感!冻豆浆 $15: 味道唔会太甜,豆浆都好滑溜!饮完皮肤都滑d ! 另有加一服务及茶位$7/位,坐得舒服😌,渡过一个开心既晚上😉😋👍+++++++++++++++如果大家喜欢💕我写既食评,麻烦比个❤️鼓励一下我,我会写更多更好既食评比大家!😊
+++++++++++++++