2018-01-04 55 浏览
今晚黎左好岀名GE金船长食饭!餐厅入面D装饰都系好航海STYLE先黎野饮,左边系宇治抹茶红豆奶昔,右边系好少见GE热可乐加姜!冬天饮好暖身!前菜叫左凯萨沙律加烟三文鱼,已经均匀咁捞好左沙律酱,份量都几多!另外一个前菜叫左香煎法国鹅肝苹果沙律,一上菜鹅肝浓郁的已经香味扑鼻!配埋左边酸酸甜甜GE苹果酱,令味道更清新!煎封的鹅肝油香丰腴,内里粉红嫩滑,入口柔软,超级好吃!LEE个黑松露菌酱意式马斯卡普芝士夹心比萨系得奖作品,黎到一定要试下LA店员介绍有三种食法,首先系就咁食,PIZZA外脆内软有好香GE黑松露味。之后可以点餐厅自家制GE提子果醋,食落估唔到个提子果醋同黑松露PIZZA 又几夹!最后可以加有机沙律同提子果醋一齐食~三种食法味道各有特色!如果就咁食就会觉得有D腻,餐厅细心咁加左其他食法真系几有心思另一主菜拣左美国特级西冷牛扒五成熟,恰当好处。牛扒加左少少海盐提味,非常有肉味甜品点左心太暖流心朱古力!甜品水准都不错!

今晚黎左好岀名GE金船长食饭!

餐厅入面D装饰都系好航海STYLE

煎封的鹅肝油香丰腴,内里粉红嫩滑,入口柔软,超级好吃!

另一主菜拣左美国特级西冷牛扒

五成熟,恰当好处。牛扒加左少少海盐提味,非常有肉味

甜品点左心太暖

流心朱古力!甜品水准都不错!