2008-12-01
明明约好人去酒店吃Lunch,所以我打算唔吃早餐,点知肥佬话很饿,于是就近来靓靓吃d嘢。我唔小心叫佐个 香茅猪扒米,肥佬要沙爹牛公仔面,两个餐都跟冻豆浆。早餐带嘢饮$20/ea我个香茅猪扒好难吃,早知要软猪骨啦~ 肥佬个沙爹牛公仔面也很一般~豆浆煲‘箩’佐,而且太甜了,唔得!巨话好挂住猪肠粉,又叫多个猪肠粉$10,甜酱辣酱芝麻酱都要,可惜d猪肠粉不够滑~见墙上贴了张相,炸墨鱼饼(炸花枝)$25,一客有三件,于是叫来试试。个阿姐本来话卖晒,点知后来又话有了。巨拿来个阵话‘试下啦,有D马蹄系度,好爽口好吃咖’,睇唔出有几件,因为切开晒细细够啰,吃落都几好味,OK咖,不过埋单个阵发现系计我$30而唔系25啰。听讲呢档开佐好耐的了,墙上都劲多明星相,不过我下次都唔会再试~
早餐带嘢饮$20/ea
豆浆煲‘箩’佐,而且太甜了,唔得!
个阿姐本来话卖晒,点知后来又话有了。