餐厅: 丼丼屋 (荷里活廣場)
资讯:

2020-10-02 944 浏览
最近唔太敢食鱼生,就试下啲熟食嘅便当啦 叫左份吉列猪扒清汤乌冬 —— 虽然个汤真系好清 😂 又冇乜配料,但个乌冬系烟韧嘅,当清清地咁食都尚可。块猪扒炸得好靓,肉质唔错,但呢块好多大大旧嘅肥膏。。。我地唔太中意食肥就觉得一般啦睇餐牌见到个南蛮鸡便当系攞过金赏大奖嘅,就一于试试佢啦!沙律菜新鲜,玉子烧好食唔会过甜(我好怕啲玉子烧甜到好似食紧甜品咁),个人口味麻麻地个应该系紫薯同薯仔沙律,但其实系唔差嘅。重点!块鸡炸得好好好好食!皮脆肉嫩,咬落去仲系好juicy!面头有啲甜甜地似沙律酱,同件鸡同啲珍珠米好夹!推介!
最近唔太敢食鱼生,就试下啲熟食嘅便当啦

吉列猪扒清汤乌冬

睇餐牌见到个南蛮鸡便当系攞过金赏大奖嘅,就一于试试佢啦!
南蛮鸡便当

南蛮鸡便当