2024-12-14 80 浏览
喺金钟食早餐,呢间小店系我嘅首选。环境舒服,有位置可以坐低用餐,处理食物嘅位置亦非常干净整洁,令人感觉非常放心食物选择方面,非常有弹性,可以选择自己钟意嘅肉类、米饭、配菜、酱汁等等,基本上日日食都唔会觉得厌!配上唔同嘅酱汁,成个感觉都可以好唔同!下单之后,就可以睇住职员眼明手快地制作。每个卷饼都非常巨型,材料好多烤鸡腿(手撕)+菠菜饭+所有配菜+蒜香蛋黄酱烤鸡腿味道唔会好重,整体味道比较想像中清新清淡。可以要晒所有配菜,所以成个卷非常充实,口感好丰富我自己最钟意,就系吞拿鱼!本身吞拿鱼已经有好多沙律酱混和左一齐,味道更加突出更加滋味!中size都非常巨型,女仔食完应该都会好饱,叹埋杯咖啡,咁就系一个非常满足嘅早餐!

烤鸡腿(手撕)+菠菜饭+所有配菜+蒜香蛋黄酱