2022-04-18 477 浏览
贪呢度系PP入面,约人超方便,地方感觉是宽敞的,chill & casual! 百几蚊食个Brunch可以当埋lunch食,食物质素中上,我觉得性价比很高。我叫左个配smoked salmon 的brunch set, 样样野都几好食,面包两片,热,牛油用我最爱的总统,牛角酥正常,烟三文鱼好食,牛油果好香甜,soft boil egg, 两片芝士,仲有一杯唔甜的yogurt with granola & fruits, 相当丰富, 份量咁多,完全食唔哂,食物选择算健健康康。最后仲可配一杯hot beverage, 拣左要一壶 chun mee tea, 用茶壶上真系加分。如果同朋友来可以慢慢坐,假日lunch time黎唔洗排队入,岩哂我呢d唔钟意排队食野既人。 务服态度好,有好自然的笑容。加埋一$170, 我觉得呢个地点同食物真系系非常ok!
Brunch
Brunch