2020-04-02 265 浏览
Are U Labeler系位于何文田一堆宠物店之间,环境好宁静同舒服既一间café,装修好有自己既格调,放左好多店主既收藏品~-✨卡邦尼意粉 ($80)(⭐⭐⭐⭐✨/5🌟)卡邦尼意粉好特别,用左好多蛋黄酱黎做茨汁,个汁好浓郁同埋意粉质地非常挂汁,极岩我既口味。除左个汁之外,入面烟肉等等既配料亦都非常足够,十分推荐各位去试试~-✨白汁三文鱼意大利饭 ($98)(⭐⭐⭐⭐/5🌟)Are U Labeler整creamy菜式真系唔错,呢一份三文鱼意大利饭同白汁溶为一体,极邪恶!!!三文鱼系混入左系意大利饭之中,食果时有一种三文鱼既鱼油香味~~-✨ Rose lychee soda & Blue Curacao Lime Soda($36 for each)(⭐⭐⭐⭐⭐/5🌟)我好少会比饮品5星咁高分,由于自己系一个好怕甜既人,好少可以揾到适合自己既饮品。两杯饮品各有千秋,Blue Curacao Lime Soda有银河般既蓝色色彩,而Rose lychee soda就系好有少女心既粉红色,两杯soda都唔会太甜,饮完都唔会有太大罪恶感,正合我意~

✨卡邦尼意粉 ($80)(⭐⭐⭐⭐✨/5🌟)

✨白汁三文鱼意大利饭 ($98)(⭐⭐⭐⭐/5🌟)

2020-03-26
  • 卡邦尼意粉