2020-04-07 654 浏览
话说经过社会运动之后 吉野家就 建立了一套铜墙铁壁 去保护佢哋间餐厅。 从前系一个落地玻璃可以一楼打边炉一路望出街外嘅 观景, 如今变成了 防弹铁闸 ,甚至入去食嘢嘅人都要戴住副超遮住块面。我最近忍唔住去咗食一次, 发现佢哋生意额 真系受到好大冲击所以推出咗好多优惠 就连33蚊大野菜牛肉饭都出返嚟。净系讲佢嘅食物 其实真系好抵33蚊有野菜又有大大块牛肉加汽水 真系好夸张。 但系好可惜香港嘅环境之下,令到你不能如常地做生意。 我都好怀念以前一个人冬天嘅时候去你度打边炉, 望住啲年青理大生,一大班人 个个著住拖鞋短裤齐娃娃打边炉 真系好有生气呀。 希望呢一日会再回来啦。

外卖自取