2021-06-18 295 浏览
Project C 铜锣湾去开铜锣湾,念起去试吓Project C,Project C 装修主打用水泥同银色,简单有型,门口右边大圆圈就系grab & go嘅热门打卡位📸佢哋冇坐位,可以企系入面饮完先走,去嘅时候啱啱完咗lunch time, 好多OL系买外卖grab & go,今次试佢嘅filter coffee,佢柜枱上面有一个九格嘅咖啡豆展示盘,take order 嘅小姐好有礼貌咁会介绍今日有嘅豆,亦因为我叫filter coffee, 佢会先比一杯水我清咗口入边嘅味道先至饮咖啡,非常细心❤️因为得一个咖啡师,所以佢都好忙碌,但仍然系好用心去冲咖啡☕️👍🏻,不过似乎佢系有啲惜字😅,所以如果想喺铜锣湾好快咁外卖一杯好咖啡,Project C 系一个非常好嘅选择😍
Project C 铜锣湾