一见到餐厅个名有个鸟字就知道有烧鸟食,呢个set性价比好高,有八串烧鸟,可以一次过试唔同嘅部位,仲有其他肉类/海鲜,最后加埋乌冬/饭,好饱精选烧鸟8本 🐤🐤1️⃣鸡心元 - 系鸡心脏嘅前血管,系好刁钻嘅部位,爽口弹牙2️⃣鸡掌心- 软骨嘅口感,盐烧嘅风味,好香口3️⃣鸡皮- 香脆带油香,口感带韧性4️⃣鸡肉棒- 鸡肉棒采用咗惠比寿鸡手打免治鸡肉,烧到带少少焦香,再醮上用日本酱油腌制嘅日本蛋黄,好juicy嘅口感5️⃣芝麻鸡柳-沾满芝麻嘅鸡柳条,第一次试呢个食法,满满嘅芝麻香,又香脆6️⃣鸡肝 - 咬落去系细致嘅质感,日式汁烧最正,一啲都唔干又惹味7️⃣鸡胸软骨 - 三角胸软骨,软骨嘅咬口感8️⃣鸡翼 - 肉质嫩滑,表皮焦脆烧物 (四选一)1️⃣白鳝 皮脆肉厚2️⃣厚烧牛舌芯烧得好香,厚得嚟又唔靭同埋juicy另外两款系蛋黄溃虎虾同伊比利亚猪肋条主食 (二选一)1️⃣惠比寿炭火亲子井2️⃣安格斯稻庭乌冬仲有汤同红豆奶冻做甜品,好满足 🍢Mori Omakase$680 p.p.🍓士多啤梨泡盛梳打 $88泡盛系蒸溜酒,加入梳打就有种饮cocktail嘅感觉,清爽得嚟又有酒香,再有啲士多啤梨嘅甜味

精选烧鸟8本 🐤🐤
2️⃣鸡掌心- 软骨嘅口感,盐烧嘅风味,好香口
3️⃣鸡皮- 香脆带油香,口感带韧性
7️⃣鸡胸软骨 - 三角胸软骨,软骨嘅咬口感
8️⃣鸡翼 - 肉质嫩滑,表皮焦脆

烧物 (四选一)
1️⃣白鳝
皮脆肉厚
2️⃣厚烧牛舌芯
烧得好香,厚得嚟又唔靭同埋juicy
另外两款系蛋黄溃虎虾同伊比利亚猪肋条

主食 (二选一)
1️⃣惠比寿炭火亲子井
2️⃣安格斯稻庭乌冬

仲有汤同红豆奶冻做甜品,好满足

🍢Mori Omakase
$680 p.p.

🍓士多啤梨泡盛梳打 $88
  • 厚烧牛舌芯