2023-02-02
📍铜锣湾人气拉面店‼️· 乌卒卒黑蒜油汤底🖤 -- 拉面凪🍜•=======================Bookmark咗呢间拉面小店好耐啦😋呢到主打menu主打四款拉面,分别系豚骨、黑骨、绿骨、赤骨😍有时仲会有期间限定,不过今次去就仲未有🙈------------------------------⭐️黑骨 $96呢碗系以墨鱼汁、黑蒜油同秘制黑酱制成,配上香浓嘅猪骨汤底,最后洒埋炸蒜等香料~汤底饮落蒜味几浓,但系个人觉得唔系太有墨鱼嘅咸鲜味🙈不过面条几烟韧唔错,黑色𠮶旧碎肉球好有咸香几好食😋叉烧有三大片,正正常常🙈黑骨嘅味道都唔错嘅,不过唔算好惊喜🙈但系都想再嚟食佢个绿骨同埋赤虾期间限定🙈另外想赞赞店员服务好友善!🥰💪🏻------------------------------卖相:3.5/5味道:4.2/5性价比:3.5/5推介度:3.5/5------------------------------店舖资料名称:拉面凪地址:铜锣湾渣甸坊48号采怡阁地下5号舖前往方法:铜锣湾站F出口
=======================
⭐️黑骨 $96