2022-10-30
假期嘅铜锣湾都好多人,好彩我同朋友早啲到餐厅,见晏少少已经要等位。餐厅空间唔大但入面环境加入咗镜,令餐厅感觉空间更大。泡菜炒五花肉蛋包饭 $118上菜后会切开蛋包饭,泡菜炒五花肉偏辣,不过加埋蛋包饭一齐食就刚刚好,唔会太辣。傅统紫菜包饭 $78韩式餐厅一定要试傅统紫菜包饭🤩,牛肉、青瓜、萝卜及蛋份量十分多,好健康嘅一道料理。韩式炸鸡(无骨半份)$128一份嘅份量真系太多,两个人嘅话半份已经好足够。炸鸡外脆内软,懒人必食无骨🤣除咗炸鸡外,仲有薯条同年糕。烤朱古力棉花糖 $98份量两个人食刚刚好!口感绵软,入面仲有朱古力酱同饼干碎。烤朱古力棉花糖配饼干真系非常之夹😍,如果净系食烤朱古力棉花糖就会甜到腬。橙色怪魔沙冰 $52星期一系万圣节,所以饮品方面都有应节饮品,我拣嘅呢杯沙冰上面有个好得意嘅鬼怪朱古力牌,沙冰系百香果混合香橙奶,唔会太甜又可以解腻。焦糖脆脆鲜奶咖啡 $48朋友拣嘅呢杯有好香浓咖啡味,搭配焦糖脆脆,口感有层次!最后,除咗食物质素外,不得不赞餐厅员工个个都好勤力又快手,而且朋友好快观察到全餐厅好多都系年轻靓仔,难怪吸引咁多人嚟食🤣🤣🤣
泡菜炒五花肉蛋包饭 $118
傅统紫菜包饭 $78
韩式炸鸡(无骨半份)$128
烤朱古力棉花糖 $98
橙色怪魔沙冰 $52
焦糖脆脆鲜奶咖啡 $48
朋友拣嘅呢杯有好香浓咖啡味,搭配焦糖脆脆,口感有层次!