️依间之前嘅人气真系不得之了😂条队长到见到都惊😂然后今次我喺平日大概1点半左右开始排,15分钟就买到啦🥰而且所有嘅味都买到☺️正~味道分别有原味、菠萝、抹茶、伯爵茶、朱古力同埋限定嘅抹茶流心朱古力~$8一个,$15有两个其实都真系算抵食,因为佢一个size真系唔细😳我同朋友即场试食咗抹茶流心,认真一啲抹茶味都食唔出,初头以为系俾朱古力味抢哂,后尾先知佢本身只抹茶味都系一啲都食唔出🙊🙊🙊朱古力流心其实唔错,好流心,唔会太甜,麻糬嘅烟韧程度都几好~但系又无好惊艳嘅感觉🙈其他味道因为当日太饱嘅关系,我系第二日先当早餐食🙈所以系食唔到佢最佳状态嘅🙊所有味除咗伯爵茶同朱古力味食得出之外,其他都好似原味😂不过佢隔咗第二日食都仲算烟韧,唔会硬其实应该都算几好?有少少偏甜,不过都可以接受嘅~💕overall💕排15分钟都可以接受,2个钟我就觉得唔值喇~

💕overall💕
排15分钟都可以接受,2个钟我就觉得唔值喇~
麻糬波波
  • 麻糬波波