2024-01-09 167 浏览
半自助餐食物包括有沙律🥗餐汤,火腿芝士拼盘,甜品等等。沙律可以自己配食咩同样都有系已经整好的沙律,其中有博多屋大豆蓉沙律!大豆蓉有啲似薯仔蓉嘅感觉🥔沙律区域还有烟三文鱼🍣我都食咗好几块!主食〽️日本山形县产乙女A5和牛蕃茄肉酱意大利宽条面日本山形县产乙女A5和牛蕃茄肉酱意大利宽条面嘅味道嘅确系高级享受😌。首先,𠮶A5和牛肉质嫩滑,入口即溶,仲有一种深邃嘅牛肉香,完全可以话系肉中珍品👍。而蕃茄肉酱里面嘅番茄番茄,酸酸甜甜好开胃,仲有山形县特色嘅鲜甜,同和牛嘅味道夹得好正💯。宽条面吸满咗肉酱,每一啖都好满足😋。另外,餐厅嘅烹调技巧都好关键,佢地嘅厨师完美咁将和牛嘅鲜味同番茄嘅清新结合埋一齐👌。整体嚟讲,呢碟意大利面唔单只卖相吸引👀,味道亦都令人满足到不得了,一定会再嚟食多次既选择🙌🎉。〽️时令活青口香蒜榄油意大利面时令活青口香蒜榄油意大利面味道鲜美得嚟唔油腻,真系食到嘴边都仲回甘回甘🤤。啲青口爽口弹牙,用啲香蒜同榄油煮到入味,每啖都咁美味,令人食咗仲想再食👍。意大利面条煮到啱啱好,唔会太淋亦唔会太硬,啱晒口感🍝。啲榄油香味仲可以同啲青口嘅鲜甜味道完美咁配搭埋一齐,口感层次感十足😋。总括嚟讲,呢
自助餐食物

主食
〽️日本山形县产乙女A5和牛蕃茄肉酱意大利宽条面
〽️时令活青口香蒜榄油意大利面
时令活青口香蒜榄油意大利面味道鲜美得嚟唔油腻,真系食到嘴边都仲回甘回甘🤤。啲青口爽口弹牙,用啲香蒜同榄油煮到入味,每啖都咁美味,令人食咗仲想再食👍。意大利面条煮到啱啱好,唔会太淋亦唔会太硬,啱晒口感🍝。啲榄油香味仲可以同啲青口嘅鲜甜味道完美咁配搭埋一齐,口感层次感十足😋。总括嚟讲,呢个菜式喺这个季节食真系无得输,个人好钟意呢款意粉,推荐比大家试吓!👌👏🙌