2023-04-05 940 浏览
📍CWB - HONG KONG 📍要系香港呢个石屎森林中,揾到嘅餐厅又方便又有feel真系唔易嫁🥰 呢间都算得上系我平时同朋友饮嘢食野嘅NO.1💯#BBQ1/2CHICKEN到于烧烤酱鸡好者嘅我一定要叫啦💓本身做定心理准备佢会鞋d,点知又比我想像中好㖞🤪薯条重热辣辣劲脆,配酒一流❤️#GREENCHILLI PASTA呢个系我每一次嘅必点,入面劲多嘅鸡丝同青辣椒劲夹又唔腻,d汁重入哂落长通粉度😍整体我觉得佢虽然有辣椒味个唔辣,再加埋芝士,真系🥰🥰#APPLETAQUITO讲到明先,呢道甜品我第一次食🤣点知又几好食烟靭又脆嘅饼皮包住焦糖肉桂苹果,加埋佢个云尼拿雪糕,又冻又热咁正到不得了🔥饮哂酒用呢个甜品可以做个perfect ending💓环境直程无得输,半露天有时重有live band💓重要系商场入面,chill爆🔥____________________________________#BBQ 1/2 CHICKEN💰 HKD: 138#GREEN CHILLI PASTA💰 HKD: 138APPLE TAQUITO💰 HKD: 88📍 Cadillac Bar & Grill
📍CWB - HONG KONG 📍

#BBQ1/2CHICKEN
到于烧烤酱鸡好者嘅我一定要叫啦💓

#GREENCHILLI PASTA
整体我觉得佢虽然有辣椒味个唔辣,再加埋芝士,真系🥰🥰

#APPLETAQUITO
讲到明先,呢道甜品我第一次食🤣点知又几好食

#BBQ 1/2 CHICKEN
💰 HKD: 138