2022-05-15
~卡邦尼忌廉蛋黄汁天使面($58)🍝虽然系下午茶餐☕️,但份量绝对系午餐黎😝。食落去卡邦尼味道好浓郁😚,酱汁系比较浓稠嘅少少🤏,完全黏住啲天使面😌。味道系唔错嘅😗,但可能个天使面煲得来咗少少所以比较黏同碎身😅。~全日早餐($98)🍞放假真系特别钟意食全日早餐🤓,好似特别有休闲嘅感觉咁😚。呢个全日早餐包左炒蛋🥚,脆烟肉🥓,猪肉肠🐷,香煎番茄🍅,大啡菇🍄,薯饼同多士🍞,绝对可以提供到全日的能量啊🤪。~英式苹果酒炸物大拼盘($208)🍽黎到已经谂紧会唔会生飞滋😂,不过热气都值得嘅😌。不嬲炸嘢只要新鲜热辣都好难输😎,仲要呢个有齐晒薯条🍟,鱿鱼圈🦑,虾🦐,蚝🦪同鱼🐟。特别推荐个鱼👍🏻,鱼肉够晒嫩滑😋,唔系平时嘅鱼柳黎😗。btw,如果系晚餐食配酒一流🍻。~冻咖啡🍹~冻奶茶又系可以自己加奶同糖😝。✨店员服务态度好好👩💼,而且𠮶日咁岩冇咩人👀,舖头仲要播啲古典音乐🎶,好似同个friend包场食紧𠮶啲高级西餐咁😂。
~全日早餐($98)🍞
~英式苹果酒炸物大拼盘($208)🍽
~冻咖啡🍹
~冻奶茶
又系可以自己加奶同糖😝。