2024-04-09
最近朋友讲开寿喜烧,佢推介系铜锣湾装修几靓又多人既叫做「寿喜烧 友」特登叫埋钟意食嘅朋友去试下晚餐,入到去见到好日系,好似置身于竹林咁,朋友已经好钟意了😈先嚟个刺身,有真鲷、赤虾同马粪海胆。首先摆盘好整洁,色泽又光鲜。三款刺身都好新鲜,尤其钟意马粪海胆,浓郁既海鲜味同奶滑既口感,令人食不停口啊❤️再来和牛他他配最中饼,净系个卖相朋友都超级喜欢。和牛他他调味相当好味,又有鱼子酱,每啖食落都系高贵既口味。再配上熊仔外型既最中饼,越食越开心啊💚跟住寿喜烧A4和牛肉眼、西冷同肩肉,真系一流!肉质嫩滑,口感丰富,每一啖都有浓郁既牛肉味。肉汁锁系肉里面,保持了和牛既鲜美,三款都必食🧡仲有日本野菜,啲寿喜烧汁真系超好味。平时朋友都唔食菜,佢都大赞,仲食哂成碟,我都叹为观止💓呢间店既店员非常友善,又细心、食物又好味,必定会再嚟!
先嚟个 刺身,有真鲷、赤虾同马粪海胆。首先摆盘好整洁,色泽又光鲜。三款刺身都好新鲜,尤其钟意马粪海胆,浓郁既海鲜味同奶滑既口感,令人食不停口啊❤️
呢间店既店员非常友善,又细心、食物又好味,必定会再嚟!