2023-04-24 77 浏览
好耐无去楼上cafe, 因为以前去开楼上cafe 一般都觉得好嘈,环境又昏暗。铜锣湾呢间新开楼上cafe 令我改观,一入开门见到大玻璃窗,有自然光射入室内,令成个环境既感觉都好舒服😌望出去仲见到跑马地马场园内景我哋叫左两个set lunch, 每个set 都有餐汤/沙津加埋饮品⭐️是日餐汤:意式杂菜汤配蒜蓉包杂菜汤味道清新,汤底清澈,岩哂注重健康既女士们😂⭐️拿破仑辣肉肠烩意大利面意大利面既酱汁浓郁,又多辣肉肠,够足料👍 辣肉肠既辣味同意大利面既滑溜互相配合,口感丰富,令人想一口接一口☺️⭐️法式香煎盲𫚧鱼配柠檬香草汁识食梗系食盲𫚧😂呢间既盲𫚧鱼煎到外表香脆,但仍保留到肉质嫩滑,加上自家制既柠檬香草汁,令盲𫚧鱼既鲜味更加提升⭐️Rose Latte & Mocha 去cafe 梗系唔少得饮返杯咖啡,我地叫左玫瑰咖啡同朱古力咖啡。⭐️香蕉蛋糕呢个香蕉蛋糕系新推出,米芝莲大厨传授秘制香蕉蛋糕,蛋糕有香蕉味既清香,入面仲有粒粒果仁,口感扎实

⭐️是日餐汤:意式杂菜汤配蒜蓉包
杂菜汤味道清新,汤底清澈,岩哂注重健康既女士们😂

⭐️拿破仑辣肉肠烩意大利面

⭐️法式香煎盲𫚧鱼配柠檬香草汁