2023-06-15
同朋友收工黎左铜锣湾试下呢间位于时代广场既川菜😋😋😋一入到门口已经有好多staff好热情咁讲欢迎光临,非常有礼貌👍餐厅环境好大,座位都好阔落,坐得好舒服。我地叫左个二人餐试试!汤我地各叫左一款杏汁炖白肺汤好多料,味道清甜川辣海鲜酸辣汤好浓郁,又够辣🌶️👍藤椒炒河虾仁,虾仁爽口,但味道偏淡。酸菜汤龙趸球,d鱼肉新鲜弹牙,个汤唔油,望落好似好清淡但其实好够味👍推荐!沙姜咸味鸡,d鸡好嫩滑,沙姜汁唔会太咸,觉得唔错😋😋啫啫唐生菜煲,系餐厅一直闻到阵好香既味道,原来系呢个啫啫唐生菜煲。开头以为套餐既菜会好普通,点知一上菜个煲热辣辣香喷喷,仲渣渣声🤤🤤🤤估唔到个菜咁好食👍👍👍小笼包皮薄多汁🙂🙂呢两款甜品都整得好好,唔会太甜,睇黎呢间餐厅d点心做得唔错,下次要中午再黎试下先得🤗另外仲单点左个四川担担面$68食落唔系几似平时食开既担担面,因为冇花生酱味,但味道都好食既。最后想赞多次职员服务好好,会主动帮你加水,同埋每次上菜都会讲多谢哂😝
餐厅环境好大,座位都好阔落,坐得好舒服。
我地叫左个二人餐试试!
汤我地各叫左一款
杏汁炖白肺汤好多料,味道清甜
川辣海鲜酸辣汤好浓郁,又够辣🌶️👍
藤椒炒河虾仁,虾仁爽口,但味道偏淡。
沙姜咸味鸡,d鸡好嫩滑,沙姜汁唔会太咸,觉得唔错😋😋
开头以为套餐既菜会好普通,点知一上菜个煲热辣辣香喷喷,仲渣渣声🤤🤤🤤估唔到个菜咁好食👍👍👍 小笼包皮薄多汁🙂🙂
呢两款 甜品都整得好好,唔会太甜,睇黎呢间餐厅d点心做得唔错,下次要中午再黎试下先得🤗
查看之前的留言 ()