2020-10-08
🌟有得食手打汉堡仲想点? $𝟾𝟾想食呢度嘅手打汉堡好耐,真系冇令我失望!大家都见到啲肉质有几厚实。个汉堡煎得好好,啲肉汁锁住晒,正🥺!佢本身已经好多layers,但我太钟意日本鸡蛋,忍唔住加左🤣,厚到呢~~好彩都食得晒(☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞。个🍟都系超好食,真材实料嘅薯条一啲都唔马虎,一定饱!𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟脆炸鱿鱼圈 +$𝟸𝟾鱿鱼好弹牙有咬口,食得出系新鲜炸出嚟!呢类炸物好容易会因为个皮好油腻同厚而食到好漏唔想食,但佢完全无油腻感!我系食到停唔到口🙀!劲!𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🐈:我真系好钟意Mamaday🤣,佢实在太有型太有心思同太活泼!上至装修设计下至食物名设计都好一致,好有玩味同好多打卡位,食物质素又高!有时候一间餐厅会令人返转头除咗系食物质素之外,更加系因为𠮶间餐厅自身品牌嘅感染力!希望香港都可以多啲呢种咁有message既餐厅。💕𓂀整体推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎
🌟有得食手打汉堡仲想点? $𝟾𝟾
𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎