2021-12-10
早排食咗餐难食既吉列牛,呢次决定试既「秘」普遍评价都好,荃湾店人气好高,仲要系黄店,希望唔会中伏!//环境🌕🌕🌕🌑🌑餐厅系简单既木系装修,都算坐得阔落,平日12点去无乜人,唯一扣分既系d台有d痴笠笠🙉-//食物🌕🌕🌕🌕🌑1️⃣黑松露吉列牛 ($158)实物比预期细片,但加埋都有成十几块牛,每片都包裹住黑松露炸皮,轻轻煎一煎已经好香口,肉质亦好软嫩😻2️⃣芝士吉列豚肉($88)本身以为个芝士系会连埋个豚肉一齐炸,但原来系芝士汁另上,自己蘸嚟食😂个豚肉好厚,每一块入面都会有旧细细既肥膏,食落会更加爽口,口感丰富;芝士汁份量十足,捞埋饭食都仲得😂我地仲加左个午市定食(+$20),会包溏心蛋、味素饭同汽水,如果单叫上面既肉未必够饱,建议大家跟餐叫🤣-//总结呢间吉列牛比我预期中好食,特别系个黑松露,香口到想疯狂encore😻佢荃湾、佐敦同元朗都有分店,下次去开可能会再试下🤪
//环境🌕🌕🌕🌑🌑
//食物🌕🌕🌕🌕🌑
1️⃣黑松露吉列牛 ($158)
2️⃣芝士吉列豚肉($88)
//总结