🥗头盘以沙律为主,当日有四款mixed salad, 四款都新鲜好味,当中我最爱系🍅车厘茄🧀水牛芝士沙律,车厘茄大粒又多汁🤤加埋软糯嘅水牛芝士系prefect match 丫😆热盘选择好多元化,🐥鸡翼、炸鸡、🍟薯条、肠仔、汉堡扒等甚至连炒饭炒面都有,大胃王都唔怕食唔饱😳🥣汤是日有中汤西汤各一款~中汤系老黄瓜汤,清甜足料!西汤系杂菜汤,微微酸都几开胃😌主菜🦑墨鱼汁海鲜意粉除咗酱汁,意粉本身都用咗墨汁制成~所以都几浓墨鱼汁味😋另外配上青口、鱿鱼同虾,口感几丰富☺️🐮红酒烩牛尾牛尾超巨大,煮得好腍🤤加入🥕红萝卜同🧅洋葱,令牛味更加突出👍🏼甜品有数款🧁蛋糕仔、🍮布甸、🍫朱古力喷泉同🍨雪糕等供应~最推介brownie 朱古力味十分浓郁~另外热情果布甸杯也不错,酸甜balance 得好好~雪糕有四款,当中🍵抹茶系我嘅首选🙌🏼☕️饮品各式🫖茶、水、🍋柠檬、☕️咖啡、🍼奶可以自由组合💕我就整咗杯超多奶嘅咖啡,朋友就选择饮齐啡😆推介指数:⚡️⚡️⚡️⚡️餐厅环境:⚡️⚡️⚡️⚡️服务态度:⚡️⚡️⚡️⚡️再访:Yes

🥗头盘

热盘