2023-02-03 63 浏览
新年假期的最后一天 揾间舒服既餐厅去作为当日既开始~Lunch time系1:00-3:00 今次专登试下个Lunch Set 午餐有六款主菜选择 每个餐 有🥣餐汤或者🥗沙律 仲有☕️咖啡或🍵茶 我地每人拣左一款 咁可以试哂两样😁💟是日餐汤-系🎃南瓜汤 卖相不错 味道正常 如果可以再浓味d 口感会再丰富d 同埋会好味d~💟是日沙津-除左沙津菜 里面仲加左石榴 新鲜石榴既酸酸甜甜 即时令成个沙津新鲜度提升 好少见到跟餐沙津有石榴哩种生果🥰 非常推荐大家都试下 真系好好味😋💟意式香草忌廉烟三文鱼意大利饭-卖相好靓既意大利饭 质地厚实既忌廉汁包住每粒饭 饭里面仲有一片片的三文鱼🐟同蘑菇🍄 同饭既比例系2:1:1 劲足料 好似啖啖都食到三文鱼🥰如果钟意食忌廉意大利饭 一定要试下❤️今次系share食 所以分量刚好 如果要一个人食哂 可能会比较腻😂💟 香煎澳洲10oz肉眼扒配韩式烧肉汁-好大块牛扒 7成熟真系做到7成熟 肉质烟烟韧 烧肉汁同肉眼扒好夹 好味🥰💟小食-因为想食得丰富d 所以叫埋黑松露薯条同埋水牛城鸡翼 两款小食都不错 正常味道~今次既食物质素都好满意 以一个Set Lunch既价钱
新年假期的最后一天 揾间舒服既餐厅去作为当日既开始~

💟是日餐汤

💟是日沙津

💟意式香草忌廉烟三文鱼意大利饭

💟 香煎澳洲10oz肉眼扒配韩式烧肉汁

💟小食

今次既食物质素都好满意 以一个Set Lunch既价钱 都属于亲民路线 而且餐厅还打造成烟熏墙既效果 感觉好治愈❤️还有个花花墙壁 有少少的打卡位 不错
香煎澳洲10oz肉眼扒配韩式烧肉汁
意式香草忌廉烟三文鱼意大利饭