2023-04-03
哩间grill house装修以复古旧式disco风格为主 另外为咗纪念张国荣逝世20周年 餐厅由1/4-5/4仲设置咗一个小型嘅展示区 摆放哥哥嘅唱片同其他collections供食客参观草饲澳洲肉眼牛扒(10oz) $298我地叫咗五成熟 牛扒脂肪含量比较少 不过食落都唔会太靭😃食落有微微焦香 咬落去都几juicy~ 可以配埋佢特制嘅酱汁 系由蒜蓉黑椒芥末同辣椒所制成 不过食落都唔会太辣 同牛扒好夹😋👍👍 另外配菜仲有大啡菇同薯仔🥔食肉兽 🍕 $168佢系一个薄底嘅Pizza, 面有意大利香肠、火腿、烟肉等嘅肉类 再铺上车打芝士同水牛芝士🧀食落真系啖啖肉同埋每啖都好有芝味!Fruity Blossom 🍹 $68系一杯包含咗士多啤梨、橙、曼越莓同苹果汁嘅梳打~ 饮落比较重士多啤梨味 不过整体唔会太甜☺️入面仲有粒粒士多啤梨果肉🍓Pineapple Punch 🍍 $58呢个系一杯菠萝柠檬味梳打~ 味道会会较Fruity Blossom甜同埋浓味~ 饮落酸酸甜甜咁🍋
草饲澳洲肉眼牛扒(10oz) $298
食肉兽 🍕 $168