2019-11-22 40 浏览
钟意食意粉❓一定要黎Pastaholic试下, 包你大满足❗️一打开个menu📖 劲多选择🤩除左意粉类, 小食类、饭类、pizza类选择亦多到不得了, 当日仲有日本style 嘅special menu👍🏻价钱合理, 坐得舒舒服服😌-✌🏻个人总共叫左5️⃣样野食2️⃣杯饮品~~-🍟日本有机番薯条(配蜜糖🍯) ▫️望落平凡, 事实上好正, 口感好, 番薯香带微甜, 配蜜糖够特别更香口~~🍄焗珍宝大啡菇酿带子▫️大大粒大啡菇好juicy! 有带子仲有蟹籽粒粒, 口感好好😬🥫香辣蕃茄浓汁煮青口▫️够晒浓味, 个sauce微辣, 同青口好夹🤗-🍝海虾牛油果罗勒忌廉意粉▫️⚠️超推介⚠️有海虾有牛油果, 2样都系我最钟意嘅, 重点系系罗勒忌廉酱调味十分好, 加上弹牙意粉无得输🙌🏻🍕Margherita Pizza▫️佢嘅秘制手工pizza 亦都好值得试, 即叫即做外脆内软, pizza皮好香, 配咩都好味! 我同男友就叫左个细size, 2个人岩岩好🙆🏻‍♀️-佢嘅酒精类饮品大部份都可以拣有酒精/无酒精, 我地拣嘅🍹Fresh Kiwi Mojito &🍸White Wine Sangria 无论配pizza定意粉都好
一打开个menu📖 劲多选择🤩
价钱合理, 坐得舒舒服服😌

✌🏻个人总共叫左5️⃣样野食2️⃣杯饮品~~

佢嘅酒精类饮品大部份都可以拣有酒精/无酒精, 我地拣嘅🍹Fresh Kiwi Mojito &🍸White Wine Sangria 无论配pizza定意粉都好match ☺️