2024-06-21
我就喺OPENRICE上寻找咗一间餐厅,今次要介绍俾大家嘅就系铜锣湾嘅iza'bis。呢间店舒适且有特色,我当然要嚟一睇究竟啦🤗。食物质素当然也相当高。田园沙律: 充满清新感觉嘅一款沙律,彩色蔬菜配上清新嘅酱汁,口感清脆,每一口都好似食晒个田园咁🥬🥕。当治愈一日疲倦嘅同时,也唤醒左我嘅味蕾。法式龙虾汤: 里面嘅龙虾肉好鲜嫩,汤底浓郁,满满的新鲜海洋味让人回味无穷😋。我个人非常钟意-日式矶煮鲍鱼大虾芦笋意大利面配番茄干忌廉汁: 呢个组合真系太美妙,口感结实的鲍鱼配合软滑的大虾🍤 ,加上番茄干忌廉汁,真系味道独特。不得不说,这个面条的表现出乎我意料之外,锦上添花!Pizza : Meat Lover Pizza 无肉不欢:最后来个惊喜😲,手工饼底配上琳琅满目嘅肉类,包括牛肉碎,鸡肉,西班牙香辣肠,全都香煎得刚刚好,带出肉嘅鲜美。我感到特别满足😍,这就是我为什么会爱上iza'bis嘅原因。总结一下,呢度嘅食品同服务真系一流,我已经迫不及待想再嚟一次嘞!🙆🙆🙆