2024-03-25 674 浏览
见到有社交平台foodie推介~ 望落环境唔错而且新开一个月有8折🤩 所以就去咗试一试😽 望一望Menu main比较少🤔 snacks比较多~ 所以如果想食晚餐嘅朋友可以睇吓啲main啱唔啱食先🙈-💫BBQ pork ribs with friesRibs 大约有9条骨左右🦴 一咬落去啲肉同埋骨好容易分开😽 BBQ酱俾得超多~ 好惹味🤤 -💫Lasagna 千层面超好食!肉酱够多~面唔系好厚身👍🏻 一食落去层次分明🫶🏻 啲酱又唔会话好咸或者好甜🥹 真系啱啱好😚 忍唔住食完一啖再食多啖-💫Indonesian chicken satay呢款炸鸡就中规中矩啦🤔 炸鸡嘅面粉比较厚身😢 鸡肉有啲柴🥹 个沙嗲酱比较淡,唔系好沙嗲嘅感觉-💫Whiskey tower with orange juice 饮唔惯酒嘅人可以嗌呢款!因为饮落去就真系好似饮紧橙汁🤣 后尾有返whiskey嘅味道出嚟~ 但因为我系饮开酒嘅人所以我完全唔觉得自己饮紧酒😝 小心一次过饮得太多好容易微醉🤣-环境唔错~ 不过预咗bar 嘅背景音乐会比较大声🎤 有时听唔清楚朋友讲啲咩😹 所以如果系想同朋友倾吓偈嘅就要留意吓啦-整体评
💫BBQ pork ribs with fries
💫Lasagna