铜锣湾呢条食街真系超级多餐厅仲要好多系人气餐厅❣️呢间餐厅系近排先新开但食物质素都好高🥰环境都坐得好舒服✨🔺法国蓝蟹肉沙律 $138一上枱真系好打卡able 📸一打开个盖就系满满嘅黑蟹籽🤭而下面就系蟹肉,两样嘢嘅份量都系超级多🤩蟹籽配蟹肉好夹再加上脆脆面包真系好好食🙌🏻蟹肉系想做成沙律,蟹肉味唔系好重但好食🫦如果面包可以再多两块都会更好😹🔺扇贝忌廉明太子意大利饭 $138我地对呢个饭期待真系好高😍意大利饭好creamy 满满嘅忌廉😚上面有本菇同樱花虾但诚实地讲唔太食得出明太子味🫣而扇贝有满满嘅蒜蓉同黑蟹籽,好食嘅!!但其实同饭不太夹就系扇贝还扇贝,饭还饭🫢虽然系咁但整体好食💞🔺炭烧美国榖饲牛肉眼 $228叫咗5成熟,牛扒唔算特别嫩但还可以接受配上酱汁都好夹😆而番薯条唔会炸到好干系少淋状态😉个人就好钟意而番薯条都偏甜🍠🔺开心果鲜奶 $60开心果唔算十分好重但都好出💚如果有开心果粒嘅话会更好!!!🔺特浓72%朱古力鲜奶 $60朱古力真系好重系72%所以真系好浓🍫但就会偏苦少少,朋友大爱💕

🔺法国蓝蟹肉沙律 $138

🔺扇贝忌廉明太子意大利饭 $138
扇贝忌廉明太子意大利饭
扇贝忌廉明太子意大利饭

🔺炭烧美国榖饲牛肉眼 $228
炭烧美国榖饲牛肉眼

🔺开心果鲜奶 $60
开心果唔算十分好重但都好出💚如果有开心果粒嘅话会更好!!!

🔺特浓72%朱古力鲜奶 $60
  • 原只蒜蓉烧扇贝忌廉明太子意大利饭