各位Foodie请注意⚠️ 揾到铜锣湾嘅流量密码! 🤣 新开韩国餐厅 超巨型芝士瀑布拉丝Pizza🍕烟韧即烤饼底 配上mix and match 嘅黑糖酱 估唔到又比想像中好食!二人套餐 $499凯撒沙律 🥗估唔到佢嘅沙律又几大份~ 配合额外嘅凯撒酱 想食几多落几多 菜食落几新鲜~ 唔会苦都冇黄芝加哥薄饼 (蟹肉/肉食者)呢到嘅芝加哥pizza 好在可以双并!就算2个人都可以试到唔同嘅味🫶🏻 入面嘅材料都非常丰富!啖啖肉~ 而且份量十足 除咗表面有芝士之外 佢连饼底之间都加左芝士夹心!唔怪之得拉丝咁劲🧀 无错呢个薄饼同出面食到嘅完全唔一样 唔似Dough bros 个种酸种薄饼烤焦嘅味道 又唔似传统pizza店嘅味 佢有自己嘅风味 而且佢劲厚身 简直系有3cm咁厚 细食女子一人一块都够!🤣韩式炸鸡 🍗炸鸡系即叫即整 所以上到枱系十分之热辣辣 炸面唔算好薄 不过就炸到好脆 入面鸡肉都有汁 食唔到雪藏味 算合格啦饮品柚子梳打蓝莓乳酪梳打2杯都正常发挥啦!玫瑰酱猪肉炒年糕 $138所有用玫瑰酱整出黎嘅野食都系超好味 👍🏻 甜辣甜辣风 唔会好似泡菜个种嘅刺辣 反而入口系感受到浓郁嘅蕃茄忌廉香 🍅

二人套餐 $499
凯撒沙律 🥗

芝加哥薄饼 (蟹肉/肉食者)

韩式炸鸡 🍗

饮品
柚子梳打
蓝莓乳酪梳打
2杯都正常发挥啦!

玫瑰酱猪肉炒年糕 $138
所有用玫瑰酱整出黎嘅野食都系超好味 👍🏻 甜辣甜辣风 唔会好似泡菜个种嘅刺辣 反而入口系感受到浓郁嘅蕃茄忌廉香 🍅之后先会慢慢渗透轻轻嘅辣味出黎 入面嘅年糕同猪肉份量都足 不过一碟2个人分有机会太漏

韩风紫菜薯条 $58
岩岩炸出嚟嘅薯条 份量十足 不过略欠薯仔🍟香

Overall 我觉得佢地嘅pizza 真系唔错 十分推荐大家去食!芝心真系有做足! 果然系一分钱一分货👍🏻👍🏻