2023-07-31
小琳琳生日快乐🎂🎊🎁🎈迟黎嘅post😝 生日就梗系要带你食好嘢啦😏 唔系个个都可以同我食好嘢㗎☺️ 所以我哋决定去铜锣湾食@心之食堂」🧡🥃 梅酒 $58味道酸甜爽口,微微有啲酒精嘅香气,一饮就上头!😎🥓烟肉荔枝卷 $38真系又香又脆!荔枝带甜味,烟肉咸香,口感绝配!一口咬落,绝对令人惊艳!😍🍠 炸芋圆 $38外脆内软,芋头香甜,一咬就爆浆!好满足嘅味觉享受!💕🐟盐烧鲭鱼饭 $68鲭鱼香脆,盐味适中,饭粒入味,好满足!一定要试!👍🍲 胡椒猪骨汤煮蚬 $78蚬肉鲜嫩,汤底香辣浓郁,一碗暖心又开胃!食完仲想再来!🍗 盐烧鸡翼 (2串)$58皮脆肉嫩,烧烤香口,盐味恰到好处,一口咬落满足感爆表!😋👍🍰芒果芝士蛋糕 $38🥭芒果鲜甜,芝士滑顺,蛋糕松软细致,一试成主顾!🍍菠萝荔枝清酒 $58清酒果香浓郁,菠萝同荔枝嘅结合更加丰富口感,一饮难忘!🍶🥗 日式蟹籽沙律 $58🦀蟹籽鲜甜,配搭新鲜蔬菜同特制酱汁,酸甜香滑,食落开胃又爽口!🔥 火焰铁板牛柳串 (2串)$88🥩牛肉嫩滑多汁,烧烤香味浓郁,绝对令人回味无穷!总括而言 (5个🧡系最高)好味指数 : 🧡🧡🧡🧡🤍服务态度 : 🧡🧡🧡🤍🤍环境打卡 :
🥃 梅酒 $58
味道酸甜爽口,微微有啲酒精嘅香气,一饮就上头!😎
🥓烟肉荔枝卷 $38
🍠 炸芋圆 $38
外脆内软,芋头香甜,一咬就爆浆!好满足嘅味觉享受!💕
🐟盐烧鲭鱼饭 $68
鲭鱼香脆,盐味适中,饭粒入味,好满足!一定要试!👍
🍲 胡椒猪骨汤煮蚬 $78
蚬肉鲜嫩,汤底香辣浓郁,一碗暖心又开胃!食完仲想再来!
🍗 盐烧鸡翼 (2串)$58
皮脆肉嫩,烧烤香口,盐味恰到好处,一口咬落满足感爆表!😋👍
🍰芒果芝士蛋糕 $38
🥭芒果鲜甜,芝士滑顺,蛋糕松软细致,一试成主顾!
🍍菠萝荔枝清酒 $58
清酒果香浓郁,菠萝同荔枝嘅结合更加丰富口感,一饮难忘!🍶
🥗 日式蟹籽沙律 $58
🔥 火焰铁板牛柳串 (2串)$88
🥩牛肉嫩滑多汁,烧烤香味浓郁,绝对令人回味无穷!
总括而言 (5个🧡系最高)
好味指数 : 🧡🧡🧡🧡🤍
服务态度 : 🧡🧡🧡🤍🤍
环境打卡 : 🧡🧡🧡🤍🤍
回头指数 : 🧡🧡🧡🤍🤍
📍心之食堂
🏢 铜锣湾耀华街3号百乐中心12楼1203室
🕗星期一至六 18:00 - 23:00
#铜锣湾美食 #铜锣湾必食 #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #instatravel #latergram #hktravel #photooftheday #traveling #yummy #travelhk #followforfollow #hkig #hkdating #pleaselike #hkfoodie #bestfoodhongkong #coffeehk #hkcafe #hkrestaurant