2023-11-18
呢排食左咁多日本嘢😭 开始惊左食日本刺身😂 所以今次转下口味先黎食下中菜😍(中菜果然都系最好食的✌️) 收工黎左公司附近既中菜馆食饭填饱肚!呢间想推介比大家,性价比好高!🌟 大家想去的话记得提早订台👍 菜品选择好多,海鲜有部分亦需要提早预订✅·🌟海鲜孖宝 (上汤海虾伊面🦐+半只瑶池贵妃鸡🐔) $298抵食之选!上汤伊面好浓郁😋 个上汤食到有阵cheese味 超香好creamy😍 d虾超大只而且好鲜😋 应该系恰完之后过冷河~ 虾好新鲜肉质好爽口弹牙👍;贵妃鸡半只份量都几多,但味道就无咩特别😂 正正常常同平时出面食开个d差唔多😄·🌟溏心宫爆虾球🦐 $128👦🏻表示佢觉得呢道菜好食!虾肉质同上,一样爽口弹牙😋 虾球炸得好酥脆,外层炸衣不会太厚,配上炸香的辣椒🌶️ 辣子鸡既感觉,最特别系佢个酱汁,应该系镇江香醋煮,酸酸甜甜👍 另外腌萝卜都好爽口,无奇怪味道;仲有d皮蛋系隔离,但就普通皮蛋,无咩特别😂不过记得连埋个酱食先正!·🌟鱼香围虾豆腐煲🦐 $118我太钟意食虾啦😂 就咁又叫左呢个煲~豆腐+虾😭我的爱~ 豆腐特别嫩滑,虾仍然都系爽口弹牙👍 呢间舖既虾真的很可以!!整体食落似麻婆豆腐!再加埋爽口虾
🌟海鲜孖宝 (上汤海虾伊面🦐+半只瑶池贵妃鸡🐔) $298
🌟溏心宫爆虾球🦐 $128
🌟鱼香围虾豆腐煲🦐 $118
我太钟意食虾啦😂 就咁又叫左呢个煲~豆腐+虾😭我的爱~ 豆腐特别嫩滑,虾仍然都系爽口弹牙👍 呢间舖既虾真的很可以!!整体食落似麻婆豆腐!再加埋爽口虾肉,增加丰富口感!
🌟晚茶🍵 $30/2
人均:HKD 300 up
评分🪄 (满分5🍑)
味道:🍑🍑🍑🍑
环境:🍑🍑🍑🍑