<极尚大瀛喜日本料理> 😋最优惠午市放题🔥极尚大瀛喜日本料理 (铜锣湾)铜锣湾骆克道463-483号铜锣湾广场二期11楼舖味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️价钱: 💰💰抵食指数: ⭐️⭐️⭐️⭐️返工为左求一餐温肚🔥但系食咩真系呀难谂🥲所以放题系一个几好既选择 成班同事一齐赶完份project就黎放题轻松‼️大瀛喜性价比超高 星期一至四午市放题都只系$218 超抵食😋午市尊贵放题 $2181️⃣刺身刺身系放题既重中之重🔥大瀛喜绝对唔马虎 选择都五花八门‼️而且刺身都属于厚身 所以啖啖肉 口感十足😋😋特别三文鱼令我深刻 肉厚 油脂感都一流 非常好食👍🏻2️⃣熟食熟食选择超级多‼️多种熟食可以令到每餐放题都多点颜色👅个人特别推介 鳗鱼 蒜蓉煎扇贝 天妇罗 牛舌 芝麻鸡翼 呢几样熟食真系边间分店都无死🤣 味道永远都保持到水准🔥❤️3️⃣寿司寿司我个人唔建议叫咁多 因为都几饱肚 当然大食王可以随便🤣小弟我细食 所以专拣好食先叫👍🏻 个人只推荐花之恋🌸同左口鱼寿司 呢两款寿司都做到入口即溶 绝对唔失礼❤️👅4️⃣饮品野饮方面 真系遇强愈强 大瀛喜比起其他放题店 佢嘅饮品更具特色 连日本益力多酒都有👍🏻👍🏻当然其他日本酒都有提供 真
<极尚大瀛喜日本料理> 😋最优惠午市放题🔥

极尚大瀛喜日本料理 (铜锣湾)
铜锣湾骆克道463-483号铜锣湾广场二期11楼舖

味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️
价钱: 💰💰
抵食指数: ⭐️⭐️⭐️⭐️

午市尊贵放题 $218
1️⃣刺身
刺身放题既重中之重🔥大瀛喜绝对唔马虎 选择都五花八门‼️而且刺身都属于厚身 所以啖啖肉 口感十足😋😋特别三文鱼令我深刻 肉厚 油脂感都一流 非常好食👍🏻

2️⃣熟食

3️⃣寿司

4️⃣饮品
野饮方面 真系遇强愈强 大瀛喜比起其他放题店 佢嘅饮品更具特色 连日本益力多酒都有👍🏻👍🏻当然其他日本酒都有提供 真系特别醒神👅 但当然佢无忽略其他 汽水 茶 果汁都会有❤️👍🏻