哩间系我好耐之前行街无意中发现嘅小店😝虽然铜锣湾有好多间台式饮品店,但系试完咁多间之后我都系最钟意去圆圆小姐🥳绝对可以称佢为我最喜爱黑糖珍珠鲜奶三甲之一🏆所以宜家每次去亲铜锣湾都会买返杯嚟饮🤪• • • • •🧚🏻‍♀️黑糖波波鲜奶🧚🏻 [$30] 首先介绍哩杯系我每次必饮嘅黑糖波波鲜奶😍黑糖波波有好浓嘅黑糖味,软硬度啱啱好,咬落又有咬口😋佢嘅黑糖有少少焦香味,朋友话觉得一般,但我就几钟意哩只焦香味,所以都要大家试下先知啱唔啱你口味🤣而且波波份量好多,差唔多有三分一杯,每一啖都可以饮到啲波波唔洗就住饮🤓佢仲用咗明治牛乳所以好重奶味,亦都好滑架🥛☺️.🧚🏻‍♀️菠萝青提果茶🧚🏻 [$36] 哩杯都一排之前饮,唔知宜家仲有冇😝但𠮶阵见哩杯菠萝青提果茶系人气之选,所以专登叫杯嚟试下👑饮落第一啖就觉得好清新🍃饮完觉得好消暑解渴💦本身见系菠萝饮品好惊佢会好酸😖但佢嘅菠萝味好甜😳🍍仲要再加埋浓郁嘅青提味🍇而佢嘅果茶唔会苦涩,反而都几甜,啱哂我哩啲好甜嘅人饮😋• • • • •总括嚟讲觉得超级正😆👍🏻如果你同我一样好钟意饮甜嘢嘅话绝对推荐你试下佢嘅黑糖波波鲜奶😈仲有佢嘅位置好方便,喺希慎行几步就到,行完街
• • • • •
🧚🏻‍♀️黑糖波波鲜奶🧚🏻 [$30]
黑糖波波鲜奶

🧚🏻‍♀️菠萝青提果茶🧚🏻 [$36]
菠萝青提果茶

• • • • •
总括嚟讲觉得超级正😆👍🏻如果你同我一样好钟意饮甜嘢嘅话绝对推荐你试下佢嘅黑糖波波鲜奶😈仲有佢嘅位置好方便,喺希慎行几步就到,行完街口渴去饮就啱啱好😉
黑糖波波鲜奶
菠萝青提果茶