2023-10-16 31 浏览
呢日约返旧朋友,想揾一个倾到偈嘅餐厅。所以就嚟咗呢度。一入嚟就见到吸引嘅夜景,就安排咗我哋坐紧窗边,好有情调。见到餐厅里面波珠轻快嘅流行歌曲,而且灯光昏暗, 10分有情调。餐厅位置宽敞,坐得舒服。之后9:00亦都有live Band,气氛10分好。餐牌上边选择唔多,不过都啱食,而且价钱适中。美国安格斯牛肉眼配炒野菌和薯蓉牛肉眼份量颇多,两个人食都饱肚。而且肉质非常松软,调味亦都唔会过咸。薯蓉质地软熟, 10分开胃。算系一道惹味嘅菜式。BBQ Menu唔好见到佢选择好似得五样嘢食,其实佢份量颇大,而且每种三种涨了,包括沙嗲酱,泰式辣将同埋蒜蓉酱。觉得最吸引嘅系佢嘅串烧鸡串,外皮唔会太脆之余,亦都保留左肉汁。烧蚝上边都配上咗蒜蓉酱, 10分惹味,而且笑得太干身,保留左蚝嘅鲜味。Conclusion:适合一班朋友来叙旧倾偈,配上有音乐丰富嘅场景, 10分有情调。而且食物质素颇高,性价比高。一定会再介绍朋友来。而且原来有楼上露天嘅位置,好适合情侣嚟。

餐牌上边选择唔多,不过都啱食,而且价钱适中。

美国安格斯牛肉眼配炒野菌和薯蓉

BBQ Menu

Conclusion:

而且原来有楼上露天嘅位置,好适合情侣嚟。
  • 美国安格斯牛肉眼配炒野菌和薯蓉