2024-07-15 285 浏览
同朋友庆祝生日, 佢喜欢听歌, 我就拣左呢间以音乐做主题的西餐厅食晚饭庆祝.呢度装潢很富有音乐色彩感觉, 一入到门口, 已见到有部打碟机和音响器材, 又可以打碟, 好似Disco捽碟咁, 现场播放轻快的歌曲, 令心情放松~*Dinner set for 2 (限时优惠送半只龙虾)*凯撒沙律配风干车打芝士粒, 沙律菜新鲜很开胃*老海湾粟米周打汤,  粟米周打汤好creamy, 配上香脆一小块蒜蓉法包送口*香蒜牛油煮蚬一黎到见到, 份量真系好多, 蚬肉好鲜肥美, 滑得黎又有咬口, 加埋很香蒜味的汤汁一齐食, 好味~跟餐送半只龙虾, 龙虾多膏,肉质弹牙爽甜, 芝士味香浓, 一定要食~*草饲澳洲肉眼牛扒(10安士)手掌大的肉眼牛扒表面煎得很香, 食落牛味浓多肉汁,十分juicy, 赞~ *煎三文鱼配酸辣浓舌兰忌廉汁厚身的三文鱼鱼皮煎至香脆可口, 好有鱼味,加埋个酸辣忌廉汁,味道很有层次*甜品两款:芝士蛋糕、法式焦糖布甸炖蛋芝士蛋糕芝士味香浓滑口~最顶层有香浓和色泽金黄的焦糖, 布甸炖蛋质感绵滑, 蛋味清香~今晚都好多人黎食饭, 差不多full house, 朋友都好满意和享受这餐美味又丰富的晚

*Dinner set for 2 (限时优惠送半只龙虾)

*凯撒沙律配风干车打芝士粒, 沙律菜新鲜很开胃
*香蒜牛油煮蚬

*草饲澳洲肉眼牛扒(10安士)

*煎三文鱼配酸辣浓舌兰忌廉汁

*甜品两款:芝士蛋糕、法式焦糖布甸炖蛋

芝士蛋糕芝士味香浓滑口~
今晚都好多人黎食饭, 差不多full house, 朋友都好满意和享受这餐美味又丰富的晚餐, 仲有歌听, 佢话好幸福㖞, 哈哈哈!
2024-07-08
庆祝纪念