2024-09-19 693 浏览
中秋节同男朋友系铜锣湾行街,见到呢间餐厅有400几个openrice好评就决定试下呢间! 😌 早一日book得番6-8既时段,好彩节日可以早放照要左! 餐牌唔算多野食相对黎讲甜品就有5-7款仲可以加20蚊黎个甜品放题! 当日仲做紧follow ig就加一蚊有两只鲍鱼! 即刻follow 左![招牌名古屋鳗鱼大阪烧意大利饭]见个个都有post佢地既馒鱼饭!好大条馒鱼男朋友好钟意食海鲜就梗系要试下啦!而家系大阪烧包意大利饭! 好有趣既cosover! 都几好味😋值钱一试[蒜香辣椒蚬肉意大利粉配软壳蟹]大大只软壳蟹企系个意粉上面!劲吸睛!! 蒜香味好出~ 加上少少🤏辣辣地既蚬肉~ 令人食到唔停手! [抹茶豆腐拿铁]以为只系有豆腐味既抹茶latte🙈点知饮落有豆腐碎碎!超惊喜好好饮!好啱我呢啲钟意食豆腐既人!同抹茶好夹!推荐推荐~[焦糖脆脆鲜奶咖啡]比想像中大既忌廉铺系咖啡杯面,加上大大粒焦糖脆脆! 中和左咖啡本身既苦味~ 好饮!唔错!

[招牌名古屋鳗鱼大阪烧意大利饭]

[蒜香辣椒蚬肉意大利粉配软壳蟹]