2023-04-03 448 浏览
今日同朋友約咗喺時代廣場後面,原來百樂中心有間法式優雅餐廳,環境白雪雪好舒適我哋食3-Course Lunch Set🥗前菜沙律大大隻鳳尾蝦,配上牛油生菜,BB菠菜沙律配柚子蜜糖汁,入口清新,醬汁輕盈🌱🍲湯:意大利青瓜菠菜忌廉湯,入口超濃郁嘅菠菜味,好清新🤪主菜:🍗燒西班牙豬肋排骨配燒烤醬伴薯條 $172烤得好香嘅豬肋排骨,豬肋排骨肉質厚實,燒烤醬帶點輕微嘅辣,薯條脆脆附上茄汁🍖炭燒美國特選黑毛安格斯牛肉眼扒配肉汁燒薯仔 $1827成熟肉眼肉質軟腍牛味香濃,薯仔外脆內軟都唔錯!甜品:我哋加咗甜品🍫朱古力心太軟🍨心太軟切開流心效果一般,再流心啲就更加好!心太軟上面有球凍冰冰嘅雲尼拿雪糕,雪糕同心太軟夾埋一齊食冰火交融好夾!心太軟又唔會太甜~🍎Apple Crumble🥧店員話個碗超級熱!底部喺即刻焗起嘅Apple Crumble,表面雲尼拿雪糕,蘋果粒粒入口好濃蘋果天然甜味仲帶點脆口,鐘意食蘋果嘅朋友就好喜歡啦~
我哋食3-Course Lunch Set
🥗前菜沙律
🍲湯:
意大利青瓜菠菜忌廉湯,入口超濃郁嘅菠菜味,好清新🤪
主菜:
🍗燒西班牙豬肋排骨配燒烤醬伴薯條 $172
🍖炭燒美國特選黑毛安格斯牛肉眼扒配肉汁燒薯仔 $182
7成熟肉眼肉質軟腍牛味香濃,薯仔外脆內軟都唔錯!
甜品:我哋加咗甜品
🍫朱古力心太軟🍨