2021-10-08
铜锣湾餐厅多不胜数,Fashion Walk更被打造成一条食街,今次试嘅系最贴近海旁嘅一间Burger店叫得做热带之堡,当然唔少得夏日嘅配料菠萝同埋千岛酱,Juicy当然不在话下,其次仲好清新,身为芝士控嘅我,都好喜欢呢道嘅芝士,呈现半溶状态,简直系视觉、味觉一大享受☺️最后值得一赞嘅系餐厅好贴心, share食会切好两份,方便顾客食用👏🏻除咗burger出色之外,其他菜式亦绝不马虎,唔好睇呢个墨西哥鸡肉芝士馅饼博切切咁,好似冇咩馅料,其实馅饼中间夹杂着鸡肉芝士,辣辣地,十分惹味,仲有拉丝芝士,芝士控嘅我表示非常满意☺️饮品方面,我哋亦嗌咗夏日饮料Exotic Babe,以红茶、热情果、芒果同埋菠萝调制而成,有新鲜菠萝、芒果粒,够晒真材实料😋🔅整体嚟讲餐厅氛围舒适休闲,无论系三五知己嘅小聚,抑或与亲友共尝餐宴,都可以chill住过一个晚上☺️
🔅整体嚟讲