2023-12-20 170 浏览
今日放假行街行到攰,最想有个地方可以食少少嘢休息下,睇下我地既menu:☺️👍🏻🌹酸辣脆萝卜🌹🈷️小心流沙奶黄包📊🎑一吃难忘小笼包✅❤️野生椒炒牛肉///////酸辣脆萝卜//////既重点当然系酸辣🤣呢非常入味,而且有好多汁,好爽脆,我觉得好开胃🤣l好新鲜好脆口☺️👍🏻///////小心流沙奶黄包///////中意呢个配搭,奶黄超级多,好creamy 热辣辣,个包都好软熟。///////一吃难忘小笼包///////相当丰富,摆盘超级好看,吃起来绝对满足,值得一试,非常满足☺️👍🏻馅料够晒新鲜,入味。///////野生椒炒牛肉///////都好正,中意食辣的朋友一定不要错过。 好开心可以咁啱经过到呢间铺头😚好啱同friend一边食一边倾计☺️👍🏻👍🏻👍🏻

🌹酸辣脆萝卜🌹
🈷️小心流沙奶黄包📊