2023-03-28 27 浏览
.◾️◾️◾️ 【 ✨铜锣湾滋味韩式炸鸡店✨ 】 ◾️◾️◾️▎多款韩式正宗炸鸡 pizza 意粉选择😋👍琴晚嚟到呢一间位于铜锣湾嘅韩式炸鸡店特别钟意佢既logo设计🤓简约得来又突显到店舖嘅招牌菜就系炸鸡,同埋Pizza✨◾️◾️◾️◾️◾️ 【 General Info 】 ◾️◾️◾️◾️◾️▎Overall rating:7 out of 10▎Will Revisit?:Yes▎人均消费:Ard HKD 200▎前往方法:铜锣湾B出口步行2分钟▎餐厅位置:📍 Mr. K Pizza N Chicken (铜锣湾)📍铜锣湾登龙街36-48号登辉大厦地下B号舖◾️◾️◾️◾️◾️【 环境方面 】 ◾️◾️◾️◾️◾️👉Rating:8 out of 10餐厅面积虽然细但系可以容纳到唔少食客晚间时间去到几乎爆满🤓👍可以反映餐厅嘅受欢迎程度由于餐厅主打韩国菜所以墙上面嘅电视机都一直播放最新嘅流行韩国歌曲🇰🇷令大家唔使去韩国都可以置身于浓厚嘅韩风之中✨◾️◾️◾️◾️◾️【 精选菜式 】 ◾️◾️◾️◾️◾️餐厅提供多款薄饼 炸鸡 以及其他小食选择我今次就嗌咗呢几样- (1) ✨泡菜烤肉手工薄饼✨👉Rating:7 out of 10呢个薄饼即叫即整😋所以热

▎多款韩式正宗炸鸡 pizza 意粉选择😋👍

琴晚嚟到呢一间位于铜锣湾嘅韩式炸鸡
特别钟意佢既logo设计🤓
简约得来又突显到店舖嘅招牌菜
就系炸鸡,同埋Pizza✨

▎Overall rating:7 out of 10
▎Will Revisit?:Yes
▎人均消费:Ard HKD 200
▎前往方法:铜锣湾B出口步行2分钟
▎餐厅位置:
📍 Mr. K Pizza N Chicken (铜锣湾)
📍铜锣湾登龙街36-48号登辉大厦地下B号舖

◾️◾️◾️◾️◾️【 环境方面 】 ◾️◾️◾️◾️◾️